rafal777 napisał(a):

Westersyl, ale Ty nawet jakby Wisła nie grała totalnie nic i tak będziesz zadowolony i pochwalisz każdego z osobna. Po Twoich wypowiedziach widać, że jesteś tak zakochany w Maaskancie i całej drużynie, że po prostu nie stać Cię na obiektywizm.
Genkov moim zdaniem póki co spisuje się słabo, ale to nie znaczy że jest słabym piłkarzem. Liczę, że z czasem będzie strzelał gole. Ale pisanie o Jaliensie, że jest najlepszym naszym obrońcą po tych 3 meczach to już wielkie nadużycie. Rozumiem, że dla Ciebie napastnik nie musi strzelać goli a obrońca nie musi umieć grać w defensywie, wystarczy ubrać koszulkę Wisły i już się jest najlepszym. Postaraj się o trochę obiektywizmu.
|
Poczytaj sobie posty co pisałem na teamt poszczególnych piłkarzy na przestrzeni ostatnich dni to będziesz widział co sądziłem na temat postawy kilku z nich i nie były to pozytywne opinię.
Jaliens tak jest naszym najlepszym obrońca to fakt nie dlatego że gra jakoś super tylko dlatego że inni grają jeszcze słabiej niż on.
Jak już pisałem kwestia jest tego, że dla was jak jak toś nie strzeli gola znaczy że słaby tak zachowuję się dzieci które wybierają na swoich idoli piłkarzy tylko dlatego że trafiają do siatki. Przykład użytkownika Seba, Genkov nie strzelił w gierce gola to znaczy że jest słaby. Wcześniej też byli tacy którzy twierdzili że Melikson jest słaby bo nie gra reprezentacji ani nikt go nigdzie nie kupił wcześniej.
Namaściłem Meliksona na gwiazdę ligi jeszcze przed tym jak zagrał pierwszy mecz za co połowa forum mnie atakowała mimo tego nie zmieniłem zdania tak samo jest z Genkovem, on będzie strzelał gole.
Nie zamierzam się tutaj wykłócać z trenerami bo dopóki nie zobaczą piłki w siatce to dany zawodnik będzie słaby.
A atakowanie Jaliensa za mecz w Gdynii to skandal.