Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2011, 20:37
mic napisał(a):Wyświetl post
Ale o jakim jechaniu po Patryku mowa ? Nie bylo tam ani zlosliwosci, ani nieuprzejmosci, ani jakis 'pytan z haczykiem', wiec ocb ? Nastepna propaganda ?
Ja ten program nie odebrałem pozytywnie - za dużo było "uczenia" i "pokazywania" Małeckiemu jego błędów i wypaczeń. Wystarczyłoby 5 minut - jako trudne pytania do gościa. Natomiast w programie 90% pytań do Małeckiego i jego wypowiedzi to było "wbijanie" szpilek i tłumaczenie się Patryka. Bo 90% materiału było jaki On demon zła jest. Mnie się średnio program podobał - program w stylu - zobacz "marny" chłopaczku jaki zły jesteś że nikt cię nie lubi
(Bynajmniej nie usprawiedliwiam Małeckiego z jego przywar)

Elefant - masz rację to była prowokacja z której Małecki wybrnął.

PS
Za to Borysiukowi niemal za przeproszeniem wylizali rowa w tym programie jesienią po porażce z nami 4-0 i jego badziewnej grze w tamtym meczu
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 07.03.2011 o godz. 20:41.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując