Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2011, 20:32
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie..mianowicie czy jest możliwość, żeby w aktualnościach pisać np:

JUDO: Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski
GIMNASTYKA: Wciąż na topie
PIŁKA NOŻNA: Słoneczny trening

Z całym szacunkiem ale mnie np. judo, gimnastyka, koszykówka, itp. nie interesuje. Wiem, że to forum kibiców Wisły Kraków, a Wisła to nie tylko piłka, ale proszę wziąć pod uwagę takich kibiców jak ja i ich czas. Po co mam się frustrować i klikać na ciekawie zapowiadający się tytuł "Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski", żeby po 2sek. z niego wyjść i przejć do natępnego "Wciąż na topie" ...o gimnatyce

Czy da się coś z tym zrobić?

Dobrze robią, zawsze to o 100 kliknięć więcej i większa reklama , zresztą pisanie "Gimnastyka" itp to ubliżanie innym sekcjom, jej historiom i sukcesom. 5 sekund Cie nie zbawi. zresztą to zazwyczaj oryginalne tytuły z www.tswisla.pl
I najważniejsze:My nie jesteśmy na portalu sport.pl czy interia.pl żeby zamieszczać "Gimnastyka itp" tylko na stronie Wisły i wszystko co jest z nią związane , nawet sekcja szachów powinna być zamieszczana jak o informacjach piłkarskich SA. , mnie też nie interesuje gimnastyka, judo czy brzydz sportowy, ale jeśli dotyczy to Wisły to z chęcią o tym przeczytam bo to mój ukochany klub, to kolejna zapisana karta, kolejny sukces, kolejny puchar i kolejne rozsławienie blasku Białej Gwiazdy po całej Polsce i poza granicami kraju!!
Niektórzy nie zdają sobie sprawy że 30 szaf nie starczyłoby na umieszczenie wszystkich trofeów pozostałych sekcji Wisły.. czas to docenić. A robią to często za grosze opłacając wyjazdy z własnej kieszeni jako wychowankowie klubu kochający Wisłę.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.03.2011 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując