Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2011, 10:21
yogul napisał(a):Wyświetl post
przytoczę pewną wypowiedz pana Basałaja z ostatniego wywiadu :

"Życzyłbym sobie samych takich piłkarzy, dla których celem będzie gra np.: w Manchesterze United. Właśnie tacy ludzie mi imponują, bo mówienie o tym, że do końca życia chcę grać w Wiśle nie przekonuje mnie."
przytoczę wypowiedź Małeckiego

Cytat:
Chciałbym się oczywiście sprawdzić w silniejszej lidze, ale równie dobrze mogę zostać ikoną Wisły i podpisać z nią kontrakt na najbliższe 10, albo i 15 lat - wypalił "Mały",
Mały nie mówi" chcę grać w Wiśle do końca. Podkreśla jedynie, że gdy nie będzie miał szans zagrac w silnej lidze typu Premiership to zostanie w Wiśle. czyli powinien zaimponować Basałajowi bo ma ambicję zagrac gdzieś indziej niż nasza ekstraklasa.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.03.2011 o godz. 10:24.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując