cortezz napisał(a):

|
Drozd Ty moze sie lepiej nie wypowiadaj na temat zwiekszenia frekfencji na stadionie , bo jak wyczytalem twoje wypociny o tym jak to byloby wspaniale gdybysmy stali na jednym sektorze ramie w ramie z kibicami Legii na przyklad to zwariowalem!!!!!!
|
Nie o tym pisałem. Pisałem o tym że gdyby mi się zdarzyło iść na Legię i siąść na zwykłej trybunie to chciałbym mieć pewność że nie dostane po ryju za małopolski akcent. A jedyny na to sposób to dać przykład i nie lać choćby Bielszczaków którzy chcieli by się wybrać na Wisłę i emocjonować grą swoich. Zaznaczam ze nie mówię o zorganizowanych grupach. Wiem że dla niektórych to kosmos ale w cywilizowanych krajach to standard. Uprzedzam że ów przyjezdny też nie przekracza granicy która jest łatwa do określenia i zależy od wyniku meczu i sytuacji boiskowej.
Natomiast najlepsze na frekwencje będą ceny w sklepach i na rachunkach.
cortezz napisał(a):

|
Najpierw to trzeba miec na kogo glosowac!!!! Bo jak narazie to wsrod politykow mamy albo oszolomow spod palacu, albo karierowiczow, zlodzieji, generalnie te same mordy od 89 roku zmieniaja tylko, ze sie tak wyraze - barwy klubowe!!!
|
A te oszołomy spod pałacu to większość która domaga się godnego upamiętnienia największej tragedii państwa Polskiego po wojnie. Zastanów się jakie głupoty gadasz. Albo pogadaj z kimś starszym bo nie chce mi się tłumaczyć.