|
Moim zdaniem z tej całej listy powinniśmy wykupić Cikosa i Chaveza.
Na razie nie wiadomo jak u nas będzie sobie radził Sivakov, bo po całkiem niezłych spotkanie w jego wykonaniu z Podbeskidziem i Arką zagrał trochę słabo z Ruchem.
Boukhari to też dla mnie stoi pod znakiem zapytania rundę jesienną miał słabą czekam, aż wróci po kontuzji i może na wiosnę pokaże się jeszcze z dobrej strony.
Co do Sobolewskiego to sam nie wiem. Chyba przyszedł już czas, aby w pierwszym składzie grał Wilk. Jednak potrzebujemy jakąś alternatywę dla Czarka. Jeśli udało by się wykupić Sivakova to Sobol mógłb... odejść w przeciwnym razie powinien zostać.
Warto zauważyć, że po sezonie wracają do nas Mączyński i Rado obaj środkowi pomocnicy...
trójka Rios, Żurawski, Branco powinna odejść z nich raczej nic nie będzie w ich miejsce proponuje.
Za Riosa, Żurawskiego -> Kupisza albo Sobotę obaj mogli być za plecami Genkova albo sięgnąć po jeszcze jednego nominalnego napastnika Omara Diaza ( jak wiosną będzie dostawał szansę w Śląsku i pokaże się z dobrej strony) lub Dwaliszwiliego albo Pekharta - napastnicy z trochę tej wyższej półki.
Za Branco -> Marcina Baszczyńskiego myślę, że mimo lat na karku mógłby się przydać
|