Wyświetl pojedynczy post
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2011, 13:59
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze nigdy nie ma pewniaków,po drugie ten mecz to czysta loteria i gdybym musiał obstawiać to raczej X2 po naprawdę niezłym kursie 1,64(chyba ,że masz jakieś argumenty dzięki którymi uważasz ,że Legia jest "pewniakiem" to je podaj), po trzecie każdy gra jak chce i małymi kursami też można coś ugrać. Ja jestem w 10 dni do przodu ponad 2600zł więc to jest przykład ,że się da. Wczoraj dużo obstawiałem na livie lub zaraz przed meczem więc nie pisałem tutaj typów bo nikt by z tego i tak nie zdążył skorzystać.

Dzisiaj:
Liverpool-United over 1,5 1,40 (mam nadzieję ,że będzie fajny,szybki mecz)
Inter-Genoa 1 1,42 (Inter musi wygrać jeżeli chce myśleć jeszcze o mistrzostwie Włoch)
za 342,13zł do wygrania 680,15zł

drugi
Hamburger-Mainz over 1,5 1,32
Freiburg-Werder over 1,5 1,20
za300zł do wygrania 475,20zł
Legia niesiona dopingiem swoich fanatycznych kibiców nie da więszkych szans Poloni na chociażby remis,Legia już w Krakowie powinna wygrać na trudnym terenie dzisiaj wiedza,że trzeba to wygrać mają w składzie niesamowitego Hubnika któy w pojedynke może rostrzygnąć losy derbów jeżeli będzie taka potrzeba.Polonia może i się postawi ale punktów jej to nie da szczególnie gdy remisuje się u sibie z Gornikiem 0-0. Zagrałbym jeszcze że Hubnik zdobędzie gola ale już mi się nie chce iść na miasto obstawiać.
Odpowiedz cytując