Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2011, 12:48
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Teraz od razu na usta rzuca się to pytanie: Gdzie jesteście wielcy zwolennicy przedłużenia kontraktu z Pawełkiem po 3,5 rocznym kalectwie w bramce i jednej średniej rundzie? Chwała, że w tym klubie ktoś myśli i nie zgodzili się na jego finansowe zachcianki, bo mielibyśmy kolejnego słabego grajka, który tylko kasę ciągnie.
Ja byłem wielkim orędownikiem przedłużenia kontraktu z Mariuszem. W tym spotkaniu cała Konya zagrała bardzo słabo, zresztą w 24 spotkaniach zgromadzili tylko 16 punktów i są przedostatnim zespołem w Super Lig. Oczywiście, że duży błąd Pawełka przy bramce na 0-2, ale bliźniaczo podobną akcją niedawno "popisał" się najlepszy nasz zawodnik na Mistrzostwach Świata w Niemczech i na EURO 2008, więc z tym gnojeniem Pawełka bym nie przesadzał. W jednej akcji na tym skrócie świetnie interweniował, więc to nie jest tak, że Mariusz jest zupełną łamagą.

Jednej średniej rundzie? Ty oglądałeś jakikolwiek mecz w rundzie jesiennej Wisły w lidze? Tylko z Ruchem zawinił, w pozostałych spotkaniach był jednym z najlepszych zawodników na boisku. Powiem więcej, to był najlepszy bramkarz jesienią w Ekstraklasie, tylko że większość dzieliła jego dokonania przez 2, mając w pamięci błędy z przeszłości.

Nie mniej jednak na chwilę obecną jestem w pełni zadowolony z Sergieja Pareiki. Świetny bramkarz, dla mnie jak dotychczas najlepszy zimowy zakup w Wiśle.
Odpowiedz cytując