Wyświetl pojedynczy post
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2011, 11:56
To będzie runda Małego ,Co ten chłopak robi na boisko to jest szok dla mnie , owszem te jego Holowanie piłki wkurza , ale dzięki temu Holowaniu są bramki są akcje Pewnych rzeczy się go nie od uczy.

Kiedyś nam obrońcy strzelali , teraz pomoc , ciekawe kiedy atak ruszy

Co do meczu , mamy taki jeden zajebisty problem , jest nim to że jak się przeciwnik zamuruję to jesteśmy prawie bezsilni , na 30 metrze od bramki przeciwnika ,zamiast się wystawiać to oni stoją i nic , zero ruchu bez piłki , to mnie wkurza.Maaskant powinien ich uczyć gry beż piłki , wystawianie się na pozycje ,tego w meczu z Ruchem nie było nie wiem czemu , z Arką był ruch beż piłki.

Nasza gra kuleje jak przeciwnik nie gra otwartej piłki , z atakiem pozycyjnym nie jest tak źle , ale jak widzę tych Drwali co kosza Meliksona lub Genkova z trawą to nóż otwiera się w ręce.

A i popatrzcie co się stało jak przeciwnik zaczął grać otwartą piłkę , od razu mamy akcje , szybszą grę , według mnie to jest nasza siła , Jeśli przeciwnik będzie grał otwarta piłkę to będziemy kosić każdego.

edit:

Cytat:
Moim zdaniem Jaliens zagrał dużo lepiej, niż Bunoza. Nie każda jego piłka była tak daleko wypier*alana bez pomysłu tylko spokojnie rozgrywał piłkę z defensywą. Warto zauważyć, że Jaliens w porównaniu do mecz z Arką lepiej zagrywa długie piłki. Raz albo dwa razy ładnie przetransportował piłkę do 2 linii.
Tak ta dzida Bunozy mnie tez w....ia , ale Bunoza zrobił postęp , wychodził z piłką , jest pewniejszy w swoich interwencjach , podoba mi się gra Gordana po wczorajszym meczu.

Jeliens jest starszy i bardziej doświadczona od Bunozy , a grał tak jak Bunoza przez pierwsze mecze w rundzie jesiennej.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 05.03.2011 o godz. 11:59.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując