Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2011, 22:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy którzy psioczyli na Irsaka powinni włazić pod stół i odszczekiwać. A na przyszłość ugryźć się w język. Dobrze ze sa punkty dobrze że jast walka i bieganie ale jeszcze za dużo chaosu. Mały w pierwszej połowie miał dograć do pustego na piątce i było by 2:0 i po meczu, a tak do samego końca nerwówka.
Akurat na Ruch Jirsaczek ma patent. Także bez daleko idących wniosków
Co do meczu takie moje przemyślenia:
-linia obrony niepewnie, nad nią trzeba pracować i to dłuugo, tak w ogóle czemu nie grał Chavez ?
-słabo wyglądamy w odbiorze piłki - kolektywna gra obrońców i pomocników w tym elemencie do poprawy,
- męczymy się w ustawieniu z jednym napastnikiem
- Małecki powinien występować jako napastnik. Nie ma zmysłu do gry na skrzydle i psuje organizację gry tymi swoimi szarżami (tymi w szerz boiska z glową w dół, oczywiście czasem i na skrzydle zagra super akcję jak np dzisiaj do Kirma). Natomiast w ataku jest bardzo dobry i jest naszym najgroźniejszym piłkarzem. Dlaczego nie Małecki i Genkov z przodu razem ? Jeden mały drugi duży i o to chodzi Wg mnie to by zagrało.
Cieszą 3 punkty i mam nadzieję, że z każdym meczem będziemy wyglądać lepiej. Tak jak to miało miejsce w tamtej rundzie. Z tą różnicą, że teraz startujemy jednak z wyższego poziomu, czyli za miesiac nie powinno być źle
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.03.2011 o godz. 22:57.
..
Odpowiedz cytując