Wyświetl pojedynczy post
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2011, 22:27
Baala napisał(a):Wyświetl post
Moje spostrzeżenie:

- słaby nasz mecz, a wynik mylący. Mieliśmy dziś dużo szczęścia że nie straciliśmy punktów.
- obrona dramat, właściwie cała. Lewa obrona to wielka dziura i powtarzam to niemal po każdym meczu. Bunoza = *ujoza mógł dziś przez indywidualne błędy ze trzy gole zawalić. Jaliens bardzo słabo i jak narazie wielkie roszczarowanie. Cikos słabo, ale na tle całej obrony to najlepiej. Chavez musi grać bo to nasz najlepszy obrońca.
- pomoc za to mamy najsilniejszą w lidze i najbardziej kreatywną. Jirsak, Małecki, Melikson najlepsi na boisku.
- Pareiko to bramkarz wielkiej klasy pewny jak cholera od Pawełka o kika klas lepszy właściwie w każdym elemencie.
- Dalej mocno tensknie za Brożkiem i aż się zastanawiam jakby on sobie radził z takim Meliksonem za plecami. Genkov to tylko przy przebitkach coś pokazuje, a tak to jeszcze on w dwóch meczach to sytuacji nie miał.
Mecz słaby w pierwszej połowie, w drugiej nie było już tak źle i naprawdę myślę,że jeśli nasi zawodnicy więcej czasu spędzą wspólnie na boisku, to będzie to wygłądało zdecydowanie lepiej

Obrona rzeczywiście nie za pewnie, choć Jalliens lepiej niż w poprzednim meczu, przynajmniiej nie popełnił żadnego błędu..Genkov..jemu też trzeba dać szansę myślę, że się jeszcze rozegra ale trzeba brać też pod uwagę że jedyne piłki jakie dostaje to jakieś wysokie przebitki w których sobie nieźle radzi. Ogólnie optymistycznie patrzę w przyszłość
Odpowiedz cytując