Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2011, 12:42
sportnh napisał(a):Wyświetl post

To jest nasz optymalny wg mnie sklad. Z defensywnych widzialbym wlasnie Sobola i Wilka, Sivakov jest wg mnie bardzo przecietny..

Jedynie co w tym ustawieniu mi nie pasuje to Kirm, gosc bez formy kompletnie, ale nie bardzo widze kto moglby zajac jego miejsce.

Chcialbym zebysmy dzis wyszli takim skladem.

Chciałbyś ale nie wyjdą z jednej prostej przyczyny: Wilk nie zagra razem z Sobolewskim w pierwszym składzie. Maaskant wyraźnie zaznaczył, że albo Sobol albo Wilk i do jednego z nich dobierany będzie Sivakov.
Wg mojej opinii Białorusin dobrze wykonuje swoją robotę na boisku, dobrze gra w defensywie i w ofensywie również nie chowa się za plecami innych zawodników nie unika gry, wręcz przeciwnie pokazuje się do niej, jest waleczny. Takie moje odczucia po pierwszych dwóch spotkaniach, większych zastrzeżeń do niego nie mam w tym momencie.
Kirm to zawodnik mający w tym momencie pewne miejsce w składzie z prostej przyczyny- brak konkurencji na jego lewej stronie, można by jedynie pogdybać tzn. Jak Branco wyzdrowieje to jego dać na lewą obronę a Palijć wskoczy na miejsce Kirma. Ale tak szczerze mówiąc nie za bardzo wierzę w taką opcję, bo nawet nie wiadomo kiedy Branco wróci i czy jak wróci wywalczy sobie miejsce w składzie.

prezes85 napisał(a):Wyświetl post
Jedyna możliwa zmiana na tą chwile w składzie Wisły to Garguła na lewe skrzydło za Kirma.
Wtedy mogą wymieniąć się pozycjami Garguła z Meliksonem.
Garguła w Bełchatowie grał lewą pomoc.

Oczywiscie Sobolewski zagra zamiast Wilka.

Czy po ostatnim meczu, nadal chcesz dać szansę Łukaszowi?
Bo ja nie za bardzo widzę już dla niego miejsce w 11, nie przekonała mnie jego gra we wtorek jako OP, myślę że i nie przekona mnie jako LP.
Dla mnie Garguła będzie grał końcówki tak jak w Gdyni, póki nie wróci do optymalnej formy, ale z drugiej strony ile można do niej wracać kontuzja kontuzją ale przecież teraz przepracował cały okres przygotowawczy z drużyną, więc powinien być w formie - chyba, że aktualna dyspozycja to jego szczyt formy w takim razie zwracam honor.

Edit:
Nie wiem czy było wspominane w temacie dzisiejsze zawody poprowadzi Dawid Piasecki w poprzedniej rundzie sędziował nam dwa spotkania remisowe z Koroną Kielce (2-2) jak i zwycięstwo z Legią Warszawa (4-0) w sumie prowadził 7 spotkań z udziałem piłkarzy Białej Gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.03.2011 o godz. 13:19.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując