Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2011, 12:06
Niektórym z was to się trochę w głowach poprzewracało, chcecie robić konkurencje Meliksonowi, podczas gdy nam brakuje zawodników na pozycjach do pierwszego składu. Zresztą kogo kol wiek by nie kupili do środka pola to i tak Melikson by grał bo może grać na każdej pozycji w ofensywie ponieważ motoryka i umiejętności techniczne mu to umożliwiają.
Teksty typu że potrzebuje konkurencji bo sobie odpuści to moim zdaniem jakies nieporozumienie. Jak pisałem że wciągnie ligę nosem bo oglądałem 2 mecze to kazaliście mi nie oceniać, jak zaczęły chodzić słuch że na treningach jest dobry to wymyślaliście choroby psychiczne i syndrom Jirsaka. Jak okazało się że rzeczywiście jest dobry to trzeba mu dać konkurencje bo może sobie odpuści.
Ja o menatalnosci tego piłkarza jestem naprawdę spokojny bo widać że on wyznaje filozofie mniej gadać a więcej zapier i o to chodzi.

Konkurencja potrzeba jest nam teraz w napadzie, na bokach obrony, czy nawet na skrzydłach ale na pewno nie w środku pola.

W pucharze przykład profesjonalnego zachowania dał Dragan Paljic o reszcie nie można tego powiedzieć, jak pisałem wcześniej, Dragan ma zerową konukrencje, miejsce w składzie pewne, gra w każdym meczu, i to on daje przykład Żurawskiemu Gargule i innym jak trzeba grać w takich meczach.
Człowiek który jest pewniakiem do gry.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.03.2011 o godz. 12:36.
Odpowiedz cytując