Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2011, 09:37
Obrona, nie wyobrażam sobie tego aby Bunoza miał wygryść kogoś z dwójki Chavez, Jaliens, temu drugiemu oberwało się bo wywrócił się kilka razy co nie zmienia faktu, że jest to bardzo dobry zawodnik co pokazał w Gdynii.

Sobol a Wilk, jeszcze po tej rundzie pozycja Radka była nie podważalna, teraz powiedzmy sobie szczerze zagrał słabo w PP, również uważam, że Wilk zagrał bardzo dobrze w Gdynii. Co nie zmienia faktu, że dla mnie nadal Sobol jest numerem jeden jeśli chodzi o tą pozycje, po meczu PP zaczęło się trochę szukanie ofiar. Nadal nie wiemy jak będzie wyglądała podstawowa 11 także kto wie czy Wilk nie zagra kosztem chociażby Sivakova.
Oczywisice jeśli Sobol zagra kolejny słaby mecz co takiemu zawodnik jak on się raczej nie zdarza to wtedy będzie można mówić, że jest problem. Messiemu też zdarzają się słabsze mecze jednak Guardiola nie sadza go na ławie.

Rios tutaj kwestia jest tego, że gdzie go nie wystawisz to czegoś mu brakuje, generalnie największym problemem chłopaka jest start, pierwsze kroki ma naprawdę bardzo wolne także to już moim zdaniem dyskwalifikuje go z gry na skrzydłach czy ofensywnym pomocniku. Pozostaje wysunięty napastnik.
Powiem szczerze po tym co zagrał Żuraw w PP Rios jest dla mnie teraz numerem dwa jeśli chodzi o tą pozycje a przecież z Genkov nie będzie grał w każdym meczu po 90 minut także nie wyobrażam sobie tego aby Rios nie dostał jeszcze szansy.

Ciekawi mnie jak pilnowany będzie Melikson, będzie musiał się przyzwyczajać do teog że będzie miał na plecach jakiegoś drwala. Bardzo wymowne było to jak po kilku minutach meczu w Gdynii trener Pasiaka wydzierał się do jednego ze swoich zawodników: "Zawsze za piątką."
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.03.2011 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując