Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 20:02
Maaskant na 100% będzie ustawiał Meliksona w środku pola razem z Sivakovem i Sobolem. Wydaje mi się, że Maor jak narazie zbyt często schodzi na skrzydła. Grając w środku pola jest zawsze w stanie wykreować jakąś sytuację bramkową. Ale potrzeba czasu by w pełni wejść w drużynę.

Co do Łobodzińskiego - nie wiem, czy to on stracił piłkę, nie widziałem tego, ale w ofensywie dał dobrą zmianę, ożywił prawe skrzydło. Dlatego właśnie Łobodzińskiego widziałbym po prawej stronie o dziwo zamiast Kirma, ale za to z Małeckim na skrzydle. Mały razem z Meliksonem mogliby rozegrać dobrze piłkę i jeden albo drugi mógłby próbować dośrodkowywać na wysokich Genkova i Łobodzińskiego. Przecież nie po to jest Łobodziński, żeby tylko siedzieć na ławie i nic nie robić. Myślę, że był bardziej produktywny niż np. Garguła w meczu Pucharowym. Pamiętajmy, że Kosowski też po stratach piłek nie wracał się pod bramkę. Trzeba tej maniery Łobodzińskiego oduczyć, bo przecież ten zawodnik ma jeszcze szansę się odrodzić. Wierzę w to.
Odpowiedz cytując