Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 15:52
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Co do Garguły to bardziej wydaje mi się że to wina poważnej kontuzji.
Również broniłem, Łukasza tym że po ciężkiej kontuzji itp. Pewnych zagrań jednak nie da usprawiedliwić się tym, że dochodzi do formy itp, tutaj problemem był przede wszystkim brak myślenia. Jak można próbować zagrać piłkę do kolegi kiedy jest on za plecami przeciwnika ? Takich braków myślenia znalazłbym pewnie jeszcze kilka i to nie tylko ze strony Łukasza. Tutaj mamy odczynienia z lenistwem mentalnym.

Również mnie najbardziej rozczarowali zawodnicy którzy powinni zgłasz trenerwi swoje predyspozycje do pierwszej jedenastki.
Ktoś tu przytaczał przykład Dragana, miejsce w pierwszym składzie pewne bo praktycznie brak konkurencji, gra w każdy meczu, może czuć, że jego pozycja jest nie zagrożona. Moim zdaniem on był jednym z najlepszych na boisku, chodził jak maszynka. Gdzie tu logika ? Jeśli ktoś mógł mieć mniejszą motywacje na ten mecz to włąsnie Dragan i mógłbym go usprawiedliwić ale po raz kolejny pokazał że jest profesjonalnym piłkarzem i jeśli komuś z obcokrajowców miałbym dąć opaskę kapitana to właśnie Paljicowi.

Przykre jest, to że zawodnicy typu Maciek Żurawski, Bunoza, Garguła zagrali tak słabo.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.03.2011 o godz. 19:20.
Odpowiedz cytując