Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 13:58
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
A gdybyśmy zagrali w środku Wilk - Melikson - Sobolewski, a na pozycji Kirma spróbować Siwakowa?
Zdecydowanie nie!
Już eksperyment w obronie z przesunięciem Jaliensa na prawą stronę był niewypałem, w ogóle nie pojmuje po co nam w takim razie drugi klasyczny prawy obrońca jakim jest Łukasz Burliga, jeżeli zamiast niego występuje na boku stoper (to tak na marginesie)

Wracając do zamiany Kirma na Sivakova na bok pomoc, jestem na nie, Białorusin jest defensywnym pomocnikiem i jak do tej pory w dwóch meczach wywiązywał się ze swoich zadań dobrze, więc po co zmieniać mu pozycję na inną, niech gra tam gdzie gra czyli na środku pomocy.
Wciąż się będę upierał przy tym aby linia pomocy w piątek z Ruchem wyglądała tak:
Wilk - Melikson- Sivakov, dobrze to funkcjonowało w Gdyni powinno się sprawdzić także na R22. Z całym szacunkiem dla Radka, ale liczy się dobro drużyny a Wilk w tym momencie, daje więcej Wiśle niż Sobol.

Oczywiście to tylko moja opinia i każdy ma prawo się z nią nie zgadzać.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 03.03.2011 o godz. 14:00.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując