Wyświetl pojedynczy post
nbp
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2011, 11:58
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...

WiślakMyślenice

Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję....

podobny burdel był w 2007, rok przed ME w Austrii i Szwajcarii. Z tym że wtedy wchodząc na swoje konto na kupbilet.pl ( tam kupowano bilety ), widziałeś dane osobowe obcych ludzi zamiast swoich. Jak dawałeś F5 to dane innej osoby Ci się pojawiały....pesel, nr dowodu, adres zamieszkania...co chcesz

a co do uefy to ja wczoraj o 3 w nocy próbowałem i nic...więc ja nie wiem jak dziennikarzowi tvnu udało się dzisiaj o 7 rano to zrobić.
Ja mogę czekać i 4 h i tak ni emogę kupić.

Więc:

www.fr.eufa.com - francuska strona uefy, i robisz to samo co na polskiej. euro 2012 -> bilety -> na dół strony -> portal biletowy. LOGIN I HASŁO JEST TO SAMO NIE ZALEŻNIE OD JĘZYKA PRZECIEŻ .
PO 5 MINUTACH PASEK MI SIĘ ZALOGOWAŁ DO KOŃCA I PRZEZ ŻABOLSKĄ STRONĘ ZAMÓWIŁEM.

POWODZENIA

WAŻNE :

jestem cały czas na tej stronie francusko-języcznej i nie wiem co wybrać. Wziąłbym 4 bilety na mecz otwarcia Polski w Wawie ale.... BILETY BĘDĄ IMIENNE !
TO JAK PÓJDĘ Z OJCEM, I BRATEM NA MECZ ? WZIĄŁBYM 3 , ALE MOŻE BYĆ PROBLEM.... I NIE WIEM CO TERAZ
HEH
Powód: foto
Ostatnio edytowane przez nbp : 02.03.2011 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując