Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2011, 08:22
Najbardziej mi żal kibiców. Mroźny wieczór, długie oczekiwanie na pierwszy mecz u siebie i to co pokazali nasi w pierwszej połowie to był sabotaż. Ja po tym meczu jestem mądrzejszy o kilka spostrzeżeń. Ofensywny pomocnik jakim jest Łukasz Garguła albo miał założenia schować się i nie szukać gry albo zupełnie nie wie o co chodzi w piłce nożnej. Pierwsza połowa, nasi obrońcy mają piłke na swojej połowie, przed nimi 2 LINIE (ata i pomoc) Podbeskidzia a Pan Łukasz Garguła biega sobie pod ich polem karnym. Ja się pytam w jaki sposób my sie tam may dostać skoro obrońca nie ma do kogo podać Melikson choć zagrał dopiero w 2 meczach widać, że ma większe pojęcie o piłce niż nasz reprezentant. Radosław Sobolewski, hmm porównując Wilka z meczu z Arka do Sobola z dziś...bez porównania. Symboliczna była chwila w której na środku boiska piłkarz Podbeskidzia robił sobie kółeczka z piłką a Sobol zamiast to przerwać też robił sobie kółeczka za nim Maciej Żurawski, nie ma się co znęcać nad legendą. Niech juz da sobie spokój.

Jak oni tak zagrali przy Maaskancie, który mówił, że PP jest dla niego bardzo ważny to przecież jakby mu napluli w twarz. Ciekaw jestem jego reakcji.

Aha a Ci co piszą, że Jaliens ma prawo popełniać takie błędy niech sie zastanowią. To nie jest 22 letni Marcelo co z europejską piłką nie miał nigdy styczności. To jest koleś co miał dyrygowac nasza obroną i mega wzmocnienie. Po tych meczach widac dlaczego nei gral już w swoim byłym klubie. Po tym co zrobił z nim napastnik I ligowego klubu w naszym polu karnym powinien się zapaść pod ziemię.