|
skala 0-10 takie moje podsumowanie
7 Sergei Pareiko -Gdyby nie on mogło być nawet 4-0
3 Kew Jaliens- Widać że boczny obrońca to dla niego wyzwanie... ma swoje lata i nie mógł nadążyć za akcjami... kilka błędów które mogły sie skonczyc golami
6 Osman Chavez- najpewniejszy w dzisiejszym meczu. przegrał tylko jeden w walce o górną piłke pojedynek po którym został oddany groźny strzał
3 Gordan Bunoza-o ile pojedynki 1na1 wychodzą mu dobrze w koncu jest troche cm... tyle zle wyprowadza piłkę. Jak to gordan ma w swojej tradycji czasami ma problemy z trafieniem w pilke ... pewnie przez flasha aparatu podczas robienia zdjec przed lustem...
6 Dragan Paljić - aktywny widać ze ciagnie go do przodu. kilka razy ładnie sie obronił. wiekszosć ataków strona przeciwna. udany występ jak na obrońce z przymusu
2 Łukasz Garguła - za dużo chce a za mało potrafi... najgorszy mecz w jakim go widziałem w barwach Wisły... przez 64minuty nie pokazał niczego godnego uwagi , zapamietania
6 Maor Melikson- przez blisko 30 minut zrobił wiecej niż Guła przez godzine... Widać ze chce mu sie grać jak zwykle aktywny szuka gry nie boi sie pojedynków w których jest koszony...
3 Radosław Sobolewski-takiego sobola jeszcze nie widziałem...marny z przodu jeszcze gorszy z tyłu ... mimo ze jego mocna strona sa strzały tylko jeden mu wyszedł...a miał przynajmniej 2 super sytuacja.. Pora na młodszych?
7 Michaił Siwakow - bardzo solidny zawodnik! jesli ktoś ogladał mecz w tv mogł zauważyć jego podążanie za akcjami... ustawiał sie zawsz tak żeby podawali do niego. Z tylu też dobry. nie ustrzegł sie kilku strat
Andres Rios- w ciagu AŻ 6min na boisku ani raz chyba nie miał kontaktu z piłka...
5 Patryk Małecki - chciał ale nie potrafił. kipski dzien. próbował ale na nić jego próby przynajmniej sie starał
2 Maciej Żurawski- mimo ze Maciek zrobił dużo dla Naszego klubu to widać ze lata nie te. nawet prostego zgaszenia piłki juz nie umie tak jak kiedyś. kiepsko oj kiepsko... nie oddał chyba strzału w kierunku bramki
4 Andraż Kirm - dużo biegał biegał biegał.... miał szanse ale znów nie potrafił dobrze strzelić.
3 Wojciech Łobodziński- jedno dobre dośrodkowanie ... wiekszość ,mnie za to zabije ale ja uważam ze to dobry zmiennik na zmęczonego rywala. Dobra kiwka i dobra szybkość i to co zawsze potrafił zrobić to dobrze rzucić
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|