Przy takim tloku na gorze i dole i takim splaszczeniu tabeli to odpuscic nikt nie musi, wystarczy ze pogubi pinkty na wyjazdach.
Gdybym mial dzisiaj postawic 100 zl na to kto bedzie MP to mimo ze to mala kasa wole ja przeznaczyc na jakas bibe albo cokolwiek innego - bedzie bardziej pewne
Nie wiem i nikt nie wie co prezentuje dzisiaj Jagiellonia wiec gadanie ze osiagneli max jest poboznym zyczeniem lub jak kto woli wrozeniem z fusow.
Juz rok temu mieli spasc, a gdyby nie minusowe konto na poczatku rozgrywek to kto wie czy by nie uplasowali sie jeszcze wyzej.
Owszem stracili Grosickiego i Frankowski chyba zostaje odstawiony na boczny tor, ale nikt nie mowi ze z troche mniej przebojowym pomocnikiem i mniej doswiadczonym napastnikiem i tak nie beda wygrywac z co tu nie kryc ogorkowymi zespolami naszej buraczanej ligi.
Czekam do 3 kolejki, wtedy bedzie mozna w miare ocenic dany zespol.
Na dzisiaj wiem ze Wisla ma w miare sensowny sklad z Meliksonem na czele, ale nie wiem czy tak bedzie juz do konca.
Wiem tez ze w Legii obrona jest do niczego a w ataku wreszcie jest typowy egzekutor, ale nie wiem czy tak bedzie juz do konca.
To samo tyczy sie calej reszty.