Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 11:18
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Człowieka, który walnie przyczynił się do 2 mistrzostw Polski nazywasz chu*em? Czy ty zrobiłeś więcej dla Wisły, że masz czelność mówić tak o nim gówniarzu!?
Prędzej nazwę tak kogoś który mi wsadza słowa w usta których nie powiedziałem. Ch***wy ( a nie Ch*j ) było zapożyczeniem z innego posta które użyłem jako może niekulturalne, ale mimo wszystko podsumowanie mojej opinii o Maćku S. Tak uważam go za trenera słabego który osiągnął sukcesy o których piszesz przejmując drużynę będącą w apogeum pewnego układy personalnego (jednego z silniejszych w naszej piłce od lat innej silnej Wisły), który nie wniósł do drużyny nic. ( można się spierać o atmosferę ale tę zrobił Kosa a potem wynikała z braku dyscypliny i przekazania władzy piłkarzom. Taktyka i własny styl gry, te rzeczy zniknęły z Wisły na długi czas i kosztowały ogrom wysiłku żeby przywrucić je na właściwe miejsce.
Czy zrobiłem więcej? Hmm nic nie popsułem. Maciej nie może tego o sobie powiedzieć. A jeśli chcesz sobie kogoś ponazywać gówniarzem proponuje przed lustrem spróbować.

dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Mało wiesz... A poza tym, to dostał też siatkę skautów? Czy Zdzisia i Csaplara ? A może miał sam między meczami jeździć do Rosji oglądać Genkowa? To chyba Ty kpisz. Skorża zrobił z drużyny zajmującej 8. miejsce, drużynę mistrzowską, odmienił Brożków, Zieńczuka, Marcelo, pokonał Barcelonę, Beitar, walczył jak równy z równym z Totenhamem, wreszcie zdobył dwa mistrzostwa i został zwolniony zostawiając drużynę na I. miejscu. Twoja Babcia z tym składem osiągnęła by to samo? Kurde... zdolną masz babcie, bardziej zdolną od Kasperczaka... Ale dla Ciebie jest "chujowy". Tak jak Łysy napisał - piana, piana, piana.
Dostał siatkę? RM i Stan dostali tą samą i ją przebudowali ( przy użyciu tych samych ludzi ) ale posiadali wiedzę która pozwoliła im na to a Maciej posiadał przekonanie że wiedzę posiada. Dalej są tylko fakty... i to niechlubne dla naszego klubu.
Czy kpie? nie kpie. Odmienił drużynę ( robiąc z nich rozkapryszonych chłopców którzy pojeździli od czasu do czasu na gokartach potrenowali jak mieli na to ochotę i grali dobre mecze kiedy im się chciało. Beitar, Barcelona, Totenham i I miejsce
Awans z drużyną zbliżoną umiejętnościami, wpierd***l na Camp Nou i nic nie znaczący z punktu wyniku sportowego zryw o którym będziesz sobie mógł powzdychać dopóki nie nadejdą wymierne sukcesy oraz odpadnięcie z drużyną właściwie zlepkiem piłkarzy na tamten moment absolutnie do ogrania. Co do pierwszego miejsca to chyba drużyna a właściwie jej absolutny brak a raczej skłóceni rozkapryszeni gwiazdoży z pod znaku "sam se kopnij" trwoniący przewagę byle pozbyć się Maciusia tak... piana piana piana
Ostatnio edytowane przez Tarann : 01.03.2011 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując