Wyświetl pojedynczy post
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 23:57
Oldpara:

Marcelo w jakims wywiadzie, a i jego obecny trener podkreślali miernotę "polskiej mysli szkoleniowej" a mogli to robić jedynie na podstawie trenerskiej postawy MS.
Zieniu za te kilka lat pobytu w Wisełce mial akurat jeden jedyny udany sezon - poszedł do słabej ekipy greckiej i nawet nie mial tam stałego miejsca w podstawowym składzie.
Paweł Brozek akurat dopiero wtedy stał się z musu podstawowym i właściwie jedynym napastnikiem - może to jest zasadniczy powód zdobycia korony strzelców Wcześniej nie mial okazji sie tak wykazać, a jego cena ok.4 mln E z pierwszego sezony MS spadła do 2,5 za OBU Broziów teraz - po kadencji złotoustego i niechlubnym ćwierćsezonu emeryta Kaspra.
Boguski juz wcześniej wyglądał nieźle, a (wg mnie) tylko "wspaniałym" umiejetnościom MS zawdzięcza coraz częstsze wpisy o beznadziei. Potem dobiły Go kontuzje.
Co do rozwiniecia talentu Malego do tej pory są, choćby na tym forum, bardzo rozbieżne opinie.
Kokoszka - a kto to właściwie jest teraz? Muszę poszperać po necie, bo więcej info jest o Abbocie, któryt gra ogony w 3 czy 4 lidze angielskiej. Ups, Abbot właśnie przeszedł do Ruchu, by zaliczyc prawdopodobny spadek z Ex-klasy.

I, jak podkreslilem na poczatku, to tylko moja opinia. Więc proszę wielbicieluy MS o nienazywanie mnie sk...skim kłamcą.
Odpowiedz cytując