Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 21:59
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Przypadek, czysty przypadek. Byłem bliżej niż dalej, kilku sekund mi brakowało.
W ostatecznosci wszystko jest przypadkiem (polecam Lema)

...a tymczasem przeciętna Braga ich puknęła.
Z kimś w końcu musieli przegrać... jakby Bragę (przypadkiem) przeszli - poprzeczka po strzale Wilka w 90 minucie.... tak jak przypadek Jopa czyż nie? Przegraliby z Liverpoolem... ale nie o tym pisałem a o niezbitej pewności z jaką piszesz. Za grosz refleksji... że może być inaczej.

Niby takie proste ale jak się dużo czyta np Ciebie to i później człowiek podświadomie styl taki przybiera. Co poradzić.
Ja się nie napinam... mam inne pewnie przywary jak każdy, ale się nie napinam, nie ściemniaj. Pomyliłeś adres.

PS
Marszałku nie pisałem tego żeby cię obrazić, ośmieszyć itd, a co najwyżej wbić małą, maleńką szpilkę żebyś trochę pofolgował z tymi "asertywnymi" sądami. (Wiem jak jest i mam rację - wygłaszanymi z wielką pewnością bez ziarna sceptycyzmu że może być inaczej)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 28.02.2011 o godz. 22:03.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując