|
Stary dziad próbuję się już wykręcać... w jakim on świecie żyje to ja nie wiem. Najlepszym piłkarzem na Euro był Roger Guerreiro. Z Polską piłką będzie jeszcze gorzej bo kiedyś nie było komputerów, internetu itp, dzieciaki kopały przez pół dnia piłkę, wkładały w to dużo serca, a teraz ? na orlikach w większości biegają chłopy ponad 25 lat.
Jak wjeżdżając na Valckxa, Maaskanta i politykę transferową Wisły Piechniczek chce zmieniać polską piłkę to niech się stuknie w łeb a najlepiej niech odejdzie na emeryturę bo w ten sposób może najlepiej zrobić dla polskiej piłki.
Ciekawe kiedy wywiad był robiony, bo jak po meczu z Arką to świadczy to tylko że jest idiotą i dodatkowo nie ogląda meczu ekstraklasy co świadczy o tym że ma w dupie polska piłkę.
Transfery są trafione w Polsce nie ma takich zawodników jak Jaliens, Genkov, o Meliksonie już nie wspominając.
Jeśli oni wprowadzą jakieś limity obcokrajowców to Polska piłka po prostu zdechnie bo jedyną szansą na wyjście z marazmu są obcokrajowcy na takim poziomie jakich kupiliśmy. I tak za długo opieraliśmy drużynę na Polakach.
Mam nadzieję że Wisła nie zejdzie ze starego dziada i uda się uzyskać poparcie takich klubów jak Legia czy Lech aby wybić im z głowy jakieś chore zasady .
Szkoda że Piechniczek nie powiedział Maaskantowi: Kim to w ogóle jesteś ja zdobyłem w 1982 trzecie miejsce na MŚ.
edit: Czyli Piechniczek co kol wiek nie zrobi to i tak jest w dup*** .
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.02.2011 o godz. 21:43.
|