cartoo napisał(a):

Kto tu pisał że to dla mnie jakiś problem? Chciałem tylko tutaj zasięgnąć informacji, a właściwie to się upewnić, ze nie będzie problemu w przemieszczaniu się między sektorami trybuny G. Ale widzę, że zamiast odpowiedzieć, udzielić wskazówki to co poniektórzy wolą po innych pojeździć. Pierwszy raz mam taką sytuację więc skąd mam wiedzieć jak to wygląda? Zawsze chodziliśmy na sektor, który mieliśmy na biletach (miejsca już inne to wiadomo). Gdybyś Ty chciał zasięgnąć np u mnie jakiejś informacji, która dla mnie byłaby oczywistą oczywistością to bym Ci normalnie odpowiedział a nie pisał "daj sobie człowieku spokój , bo jak Ty takich rzeczy nie wiesz to jesteś jakiś dziwny". Nie każdy wszystko wie, więc szanuje to , że ktoś może nie wiedzieć dla mnie oczywistej rzeczy.
Dzięki Hetfield, aNouc,PvD, Fuks za normalną odpowiedź. Jednak widać się da, bez napinania się.
|
nie chodzi o jakieś napinanie się, tylko skoro Ty nie wiesz jakim sektorem jest sektor G, jakie tam są realia, lepiej żebyś tam nie szedł..
To jest sektor dla fanatyków, a z tego co piszesz wydaje się, że nigdy tam nie byłeś i nie wiesz że miejsce na bilecie na tym sektorze nie ma znaczenia...