Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 11:12
Tak jak mało interesują mnie komentarze krytyczne gości z C+ tak samo gówno mnie obchodzą ich pochwały. Szczerze mówiąc pierwszy raz od wielu wielu lat,gdy zobaczyłem,że idzie Liga+ i spojrzałem na te gadające głowy,plus Skorża,przełączyłem na inny kanał. Towarzystwo wzajemnej adoracji do tego mające problemy z wysławianiem się. Nie wiem co bardziej wkurza, stronniczość czy problemy językowe tych ludzi.

Wisła zagrała dobrze ale też za rywala miała słabego przeciwnika. Warto to też brać pod uwagę. Jednak nie zmienia to faktu,że widać w tej drużynie potencjał.

Natomiast Skorża jest słabym trenerem, co udowodnił remisując z Cracovią, i powinien podglądać Maaskanta ile wlezie. Natomiast słowa wypowiedziane przez Skorże, sugerujecie,że świadczą o stosunku środowiska do Holendra.
Niczego innego się nie spodziewałem szczerze mówiąc,czują się zagrożeni a są słabi więc poza szyderą nic innego im nie pozostaje. Bo czym mają odpowiedzieć?A zapomniałem w 1974.....
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując