Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 21:51
Proud napisał(a):Wyświetl post
Czemu?

Lepiej słuchać peanów pochwalnych w wykonaniu Mielcarskiego? bo tak przyjemniej?

Ludzie, nauczcie się szanować kogoś zdanie. Jak Iwan tak uważa to Jego sprawa. Mam nadzieję, że Wisła mu udowoni że nie ma racji.

Mielcarski był często tu krytykowany, jak nas pochwalił to nagle stał się ekspertem.

Iwan powie o Wiśle dobrze, to będzie "ma chłop rację, dobrze gada"
Powie źle, "plecie głupoty"
Iwan a Mielcarski to tak jak porównywać plebs z arystokracją. To co ten pierwszy wygadał w niedawnym programie na Orgage Sport to przechodziło wszelkie pojęcie. Naśmiewał się z transferów Wisły, przytakiwał słową Stanowksiego jakkoby Genkov dwa ostatnie lata spędził na ławie i w ogóle wszystkie transfery Wisły to odrzuty.
Generalnie sposób wysławiania się, logicznego myślenia, spostrzegawczość to wszystko przemawia na korzyść Melcarskiego. A że czasami coś palnie ? Każdemu się zdarza. Szkoda że ten człowiek nie pełni jakiejs poważniejszej funkcji w polskiej piłce czy jakim kol wiek klubie bo ten facet się po prostu marnuje.

Jeśli chodzi o poziom techniczny poszczególnych zawodników to jesteśmy w innej lidze takie jest moje zdanie i ta drużyna ma taki potencjał jakiego nie mieliśmy od dawna. Kiedyś podniecałem się że mamy w środku pola takich zawodników jak Jirsak, Sobol i Garguła, teraz nawet Sobol nie jest pewniakiem do składu po tym co zagrał Wilk.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.02.2011 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując