Wyświetl pojedynczy post
Mea
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 21:30
Dużo ostatnio rozpisywaliśmy się na temat małej powierzchni pod muzeum i sklep. Ja przeprowadziłem pewna analizę, myślałem o tym dość dawno ale ostatnie zdjęcia z północnej mnie do tego przekonały. Ale może od początku, mam pytanie - czy komukolwiek przeszkadza na popołudniowej, że toalety są w przyziemiu? dlaczego niezlokalizowani ich tak samo na północnej. No ktoś powie ze lepiej jest teraz i mało by było miejsca na kioski gastronomiczne. Ale jak ktoś zerknie na ostatnie zdjęcia to zobaczy jak duże 2 kioski gastronomiczne będą na porterze. Czy to by nie wystarczyło. Pomieszczenia w przyziemiu tez są tak samo rozlokowane jak na południowej i co będą puste?
Jakby tak to I piętro można było przedzielić ścianką na pół zrobić przejście z obecnego muzeum strefy kibica ( można - a czemu nie i zobaczcie jakie mamy muzeum. Wchodzimy na I piętro strefy kibica i mamy duży sklep i potężne muzeum, które by się tam zaczynało i ciągnęło prze pół I piętra pod północna. Drugie pół to zrobić klatkę schodowa z boku ( tak jak jest na południowej i mamy ponad 250m2 miejsca na Sport Bar a ze jako pomieszczenie to jest bez podwieszanych sufitów czyli wysokie to świetnie nadaje się na ekrany i rzutniki. Na dodatek tez można by było zrobić przejście do narożnika trybuny zachodniej ( tam bezie restauracja dla VIP. Służyło by to do transportu jedzenia z kuchni która znajduje się w piwnicach zachodniej. Takie rozwiązanie przyciągnęłoby najemce na rozwiniecie menu w takim Sport Barze. Po prostu była by bajka!!! I co nie zmieścilibyśmy tego wszystkiego? naprawdę zobaczcie ze na parterze jest naprawdę dużo miejsca dla kibiców aby w przewie meczu zejście, coś zjeść napić się. Co wy na to - to zawsze można zrobić---tylko zęby ktoś o tym pamiętał i miał na uwadze no i oczywiście znowu przeróbki czyli kasa ( tak i się marzy)
Ostatnio edytowane przez Mea : 27.02.2011 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując