|
Na chłodno obejrzałem sobie jeszcze raz meczyk.
Pareiko 6 - Bronił pewnie, choć nie miał zbyt dużo okazji
Czikosz 6 - Powoli się rozkręcał ale solidnie w obronie i czym później tym więcej w ataku
Jaliens 6 - Mocno niestabilny, nie mógł utrzymać równowagi na tej murawie, denerwujące niecelne podania - prawie wszystkie w 1 połowie jednak to on otworzył drogę do bramki
Chavez 6 - Bez większych kiksów, poprawnie wykonywał zadania
Palić 6 - Ofensywnie z błędami w obronie, które potrafił sam naprawić
Wilk 9 - Najlepszy zawodnik spotkania, mnóstwo odbiorów, dobre wyprowadzenie piłki
Sivakow 5 - Niewidoczny, w pierwszych 30 min 4 zagrania i wszystkie zepsute, później zdarzyły mu się i lepsze zagrania w postaci przyśpieszenia gry. Zbyt dużo pałętał się po boisku bez celu
Melikson 8 - Pewne prowadzenie piłki, znakomite przyjęcie, nienaganna technika czasami jeszcze brak zrozumienia, ale nie sądziłem że jest to tak dobry zawodnik
Kirm 6 - Grał kombinacyjnie, to że nie strzelił już zdążyliśmy się przyzwyczaić, dobrze współpracował z Meliksonem i Genkowem
Małecki 7 - Dużo indywidualnych akcji, zbyt dużo strat no aleee bramka na wagę złota, zagrał kilka naprawdę świetnych piłek
Genkow 6 - Aktywny, często pokazywał się do gry, dobrze się zastawiał i grał głową szkoda że pod koniec nie zrozumiał się z Meliksonem bo otworzyłby zapewne wynik
Nie rozumiem dlaczego przy takim wyniku trener wcześniej nie wpuścił Garguły albo Jirsaka za bezproduktywnego Sivakowa. Mam nadzieje że Sobol zagra w pucharze i wtedy przekonamy się czy powinien zagrać w następnym spotkaniu ligowym ... Czarek zaprezentował się lepiej niż Sobol w ostatnich meczach w tamtej rundzie.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|