Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 17:24
cartoo napisał(a):Wyświetl post
Dobra może źle się wyraziłem z tą niekumatością. Po prostu myślałem, że jak biorę dwa bilety to logiczne jest to że oczekuję dwóch miejsc obok siebie, zresztą zawsze mi tak dawali (tylko nie piszcie, że i tak nie zajmuje się swojego miejsca, bo już nawet nie o to mi chodzi, tylko o jakiś sens, logike w przydzieleniu miejsc). Dla mnie logicznym jest fakt, że grupa znajomych, chłopak z dziewczyną itd. idąc do kina, teatru czy na mecz chcą siedzie obok siebie?
logika jest taka, że przydzielanie miejsc na trybunie G nie ma żadnego znaczenia. Na trybunie G nieważne gdzie zakupisz karnet/bilet stoisz koło siebie jeśli tylko chcesz.
Powód: zgadza się, na G się stoi ;)
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.02.2011 o godz. 17:27.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując