|
Dobry mecz Wisły, widziałem w tej rundzie wiele gorszych.
Moje oceny (0-10):
Pareiko - 6 nie miał za wiele pracy ... jedno niepewne wyjście ale ogólnie dobre wrażenie
Cikos - 7 (mam do niego słabość) .... robi czasem zielone światło wrogim napastnikom ale w ofensywie jest dosyć kreatywny
Chavez - 5 - przyśpieszenie i zwrotność niepokoi .. jak się natknie na szybszego napastnika z kiwką ... będzie źle
Jaliens - 7 dobrze się ustawia druga połowa lepsza.
Paljic - 6 występ średni
Wilk - 6 nie był to jego najlepszy mecz jeśli chodzi o ofensywę ale czyścił dobrze
Sivakow - 5 -mało dynamiczny i mało kreatywny.
Kirm - 6 - może grać lepiej , czasem się przypala jak Mały
Genkow - 5 - nie grał źle ale bez błysku szybkość jak na napastnika słaba , natomiast dobrze pracował dla innych w polu karnym
Malecki -7 - to jest taki zawodnik który pół meczu wkurza wszystkich zwłaszcza bezsensownymi solówkami i strzałami ale swoją dynamiką dużo daje .....
Melikson - 8 - szybki i dobry technicznie .... nie chcę zapeszać ale na pewno wart kasy za jaką go kupiono ...
Maskant - 7 - wystawił skład całkiem nowy i chyba optymalny ... Taktyka była efektem postawy Arki .... która nie szturmowała ... zwłaszcza w drugiej połowie
Niepokoi mnie mała ilość Polaków w składzie .... wiem że to nieracjonalne ale mnie się to nie podoba ... (i już)
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.02.2011 o godz. 21:53.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|