Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 21:10
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie zabrać głos, jeżeli modzi są na meczu lub go oglądają w TV i wg Ciebie zamknięcie będzie dobrym pomysłem, to śmiem twierdzić, że jeszcze nie minie 5 minut i już otworzą 10 następnych tematów meczowych w których będą ''komentować'' mecz.

Moja propozycja jest taka, przeglądać po meczu te tematy i dawać bany/ ostrzeżenia po prostu, bo trochę to dziwne, że o 20:35 '' połowa składu nie nadaje się do grania, Małecki jest ****, Cikos krzywo kopie, bo taki bo sraki a za 30 minut Mały strzela bramkę i połowa tych gości co po nim jeździli teraz nosi go na rękach.

Zresztą modzi zrobią i tak co będą uważać za słuszne.

A wg mnie powinien powstać temat "mega śmietnik" ala czat czy inny onet, gdzie można (jeśli ktoś czuje taką potrzebę) napisać co się chce. Oczywiście bez naruszania zasad forum, czyli bez wyzwisk, przekleństw, obrażania zawodników, przekręcania nazw itp..

Można by tam:
1. na bieżąco komentować mecz Wisły (minuta po minucie),
2. cieszyć się lub płakać (wg. uznania) z rezultatów polskich drużyn w Europie, itp.

Temat by był otwierany tylko w godzinach ja gra Wisła lub polska ekipa w pucharach.

Raz dziennie lub raz w tygodniu temat by był czyszczony przez modów de zera i sprawa załatwiona. Użytkowników forum by nie ubyło, mniej roboty dla modów, każdy zadowolony. Wilk syty i owca cała.
Odpowiedz cytując