|
po pierwsze w twoim poście emotka nie pojawiła się graficznie (do czego już zdążyłem się przyzwyczaić) ponieważ najprawdopodobniej nie zrobiłeś spacji w ostatnim wyrazie co zauważyłem dopiero teraz wracając do niego więc nie dziw się że taką błahostkę mogłem przeoczyć.
Sprawdzać cierpliwość? własnymi schizmami? o czym ty w ogóle piszesz? zauważ że moja wypowiedź była jak najbardziej na miejscu biorąc pod uwagę że wziąłem twoją wcześniejsza za jak najbardziej poważną. I proszę nie strasz mnie banem bo nie mam dwóch latek i kręconych włosków.
wracając do Lisa. czy wiesz w jakich okolicznościach wypowiadał się on o widzach (nie swoich)? pewnie znalazłeś filmik na YT który trwa 10min i jest kompilacją wszystkich jego wypowiedzi z debaty na UW. otóż pragnę ci powiedzieć że debata ta trwała 2h a link do niej wrzucałem tutaj na forum. i osoby które myślały wcześniej tak jak ty po obejrzeniu całości zmieniały zdanie.
wszedłeś chociaż w te dwa linki które dałem wcześniej o tytułach odcinków? jeżeli tak to powiedz jak to jest że Pospieszalski przez ostatni okres czasu licząc od katastrofy zrobił prawie same odcinki dotyczące stosunków POL-ROS katastrofy miejsca Polski na scenie politycznej itp. gdzie się podziały te tematy społeczne?
Dobór gości faktycznie ma wspaniały kolejny przykład: rozmowa o aborcji-zaproszony zostaje Piecha w roli eksperta jako lekarz. Jednak ten sam człowiek jest związany z PiSem. więc może faktycznie dobór gości jest spoza polityki ale tak naprawdę prezentują oni jedną myśl ideową.
Powtarzam u Lisa występują ludzie o różnych przekonaniach i dlatego zdarzają się ostre wymiany zdań (ale czego można się spodziewać zapraszając Szczukę i Terlikowskiego) i nie twierdzę że to nie jest robione z premedytacją aby "coś" się działo
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|