Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 18:38
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Skoro jesteś obiektywny to bardzo proszę o bana dla Drozda za obrażanie prezydenta RP. Dlaczego to Ty masz mówić nam kogo uważać za kure a kogo nie? Jesteś wszechwiedzący i wszyscy musimy myśleć po linii partii?
I może założysz jakiś spis osób co do których mogę sobie pozwolić na luźniejsze spostrzeżenia(czyt. bluzgać)

Traktuj to jako pewną sugestię odnośnie Twojego rozumowania a nie rzeczywistą prośbę.

Masz do kogos zarzuty o wszechwiedze (mniejsza juz ze na podstawie zartu ktorego najwyrazniej nie zrozumiales. Coz jak nie rozrzoniasz na internecie czegos o nazwie emotki to moze powinienes dac sobie z nim spokoj) a sam potem pozwalasz sobie na stwierdzenie odnosnie czyjegos rozumowania
Wracajac do meritum, jesli sprawdzasz moja cierpliwosc to lojalnie ostrzegam ze nie radze tego robic. Jak nie potrafisz inaczej rozmawiac niz z wlasnymi schizami na temat tego co ci sie wydaje ze ktos byc moze mysli to moge ci ulatwic odejscie z forum jesli sam nie potrafisz.

Cytat:
I jak ma się Twoja opinia o Wałęsie do obiektywności jedynie słusznych mediów? Z ciekawości oglądnąłem Pospieszalskiego i jego ostatni raz w TV. utwierdził mnie on nim w swoim przekonaniu że to była słuszna decyzja. bo jak inaczej nazwać jego ostatnie zdanie? robił programy pod z góry narzuconą tezę.

przeczytałem również (choć przyznam że tylko w połowie) blog zamieszczony na forum dotyczący porównań Lisa i Pospieszalskiego. i równie dobrze mógłbym napisać drugie tyle argumentując w przeciwną stronę. a o tym że jest to tendencyjne świadczy wstęp. bo osoba to pisząca chciała wyjść na mega znawcę a napisała ochłap. bo jak inaczej nazwać wypowiedź w której podsumowanie jest już na początku i jednoznacznie wskazujące w jakim tonie zostało napisane? autor nawet się z tym nie krył.
Odniosę się tylko do jednego stwierdzenia tam zawartego a mianowicie: u Lisa goście się kłócą i przerywają sobie a u Pospieszalskiego siedzą grzecznie i rozmawiają. oczywiście często tak jest ale już nie napisano dlaczego! bo Lis nie boi się zapraszać gości o różnych poglądach natomiast u Pospieszalskiego są dobierani aby przypadkiem któryś nie miał innego zdania niż prowadzący. a jeżeli już się znajdzie (Senyszyn Cejrowski) to dochodzi do skandalu.
Nie za wiele rozumiesz z programu Lisa. On zaprasza gosci ktorzy zapewnia mu ogladalnosc. Ogladalnosc zapewni mu awantura i wyzwiska. Juz tu byl w temacie link do tego co Lis mysli o swoich widzach. Swoja droga, jesli ktos nie widzi manipulacji Lisa gdy ten mowi "NA RAZIE nie ma dowodow na (...)" to naprawde musi byc slepy.
Pospieszalski oczywiscie ze nie jest obiektywny, bo zaden dziennikarz nie jest. Poruszane tematy, dobor gosci (eksperci w tematach a nie nonstop te same Palikoty i Niesioly ktore gwarantuja pyskowki) sa na korzysc Pospieszalskiego.
WISŁA PANY !!