grogoriogreg napisał(a):

|
P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili)
|
A skad ty wiesz jaki jest członek SKWK? To już jesli ktoś jest z SKWK, to nie może być "półmózgim debilem"(co kolwiek to ma oznaczać :-| ) Chłopie upraszczasz sobie świat własna terminologią. Tak to jest jak swiatopogląd buduje sie na GW i Tvn-ie i nie uzywa się własnego myślenia... dziwić się ze swiat idzie wkierunku ubierania stringów...
grogoriogreg napisał(a):

Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach
|
Argumenty na poziomie przedszkolaka...
Cytat:
|
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie.
|
A jak weźmie koszulke, szalik czapke, skarpetki, stringi, bedzie murzynem umaluje ryj w barwy na meczu bedzie jadł kiełubasę i weźmie maczete to jaki będzie?
Pómózg(maczeta), lewicowy(stringi, murzyn), małyszowiec, piknik (umalowany ryj) ultras(koszulka, szalik)?
Nie rozumiem twojego pojmowania i kategoryzowania ludzi...