Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 13:57
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Skoro jesteś obiektywny to bardzo proszę o bana dla Drozda za obrażanie prezydenta RP. Dlaczego to Ty masz mówić nam kogo uważać za kure a kogo nie? Jesteś wszechwiedzący i wszyscy musimy myśleć po linii partii?
I może założysz jakiś spis osób co do których mogę sobie pozwolić na luźniejsze spostrzeżenia(czyt. bluzgać)

Traktuj to jako pewną sugestię odnośnie Twojego rozumowania a nie rzeczywistą prośbę.

Drozd- Gdyby cudak nie poleciał jak piesek na rosyjskie obchody stalinowskiej czystki 1930 roku 7 IV, katastrofy 10 IV by nie było. Czy to tak trudno zrozumieć? I nie potrzeba do tego żadnej filozofii wystarczy używać trochę mózgu.

to kiedy by byl ten zamach? skoro nie 10 bo pewnie premier i tak by nie poleciał razem z prezydentem?

I jak ma się Twoja opinia o Wałęsie do obiektywności jedynie słusznych mediów? Z ciekawości oglądnąłem Pospieszalskiego i jego ostatni raz w TV. utwierdził mnie on nim w swoim przekonaniu że to była słuszna decyzja. bo jak inaczej nazwać jego ostatnie zdanie? robił programy pod z góry narzuconą tezę.

.

To ze nazwę cudaka cudakiem albo gajowego gajowym nazywasz obrażaniem? Nie rozśmieszaj mnie, swego czasu nazwanie Prezydenta kartoflem albo chamem sąd uznał za dopuszczalne.

Nie było by zamachu bo nie było by na kogo zwalić, pojmujesz? Dzięki Tuskowi i jego frajerstwu. Ktoś może nazywać wizytę Prezydenta na obchodach w okrągłą rocznicę zbrodni na Polakach "prywatną wycieczką". A w związku z tym kto by się przejmował prywatnymi wycieczkami, kto by się martwił o bezpieczeństwo uczestników prywatnej wycieczki. Dalej nie wiesz o co chodzi czy tylko udajesz. A dlaczego Tusk miałby nie lecieć w sobotę? Jak nie chciał z Kaczyńskim to mógł sie załapać na Yaka.

Moja opinia o Wałęsie jest efektem uważnego oglądnięcia "Nocnej zmiany" oglądałeś? Jeżeli tak i dalej tego ..... bronisz to zwyczajnie nie chcę sie zastanawiać dlaczego.
Hej Nasz TS !!