nicramus napisał(a):

Mój typ: 1-0 dla Wisły , a bramkę strzeli Mały
|
Po pierwsze jestem prorokiem

po drugie nasi piłkarze pokazali ząb w tym meczu i mnie to cieszy bardzo. Jednak od początku zawiodłem się na Siwakowie bo oczekiwałem od niego czegoś więcej. Największy plus ode mnie pomijając bramkę Małego to Melikson, który naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, wchodził jak w masło w obronę Arki nie bał się indywidualnych akcji, był szybki, zwinny i waleczny.
Trochę więcej spodziewałem się też po Genkovie mimo wszystko, w pewnych momentach przez dłuższy czas gry był niewidoczny. Na pewno plus dla naszego nowego golkipera Pareiko w paru sytuacjach ratował nam skórę, występ bez zarzutu w zasadzie. Cieszy mnie także postawa Czarka Wilka, który pokazał, że warto na niego stawiać zwłaszcza na początku meczu to było widać. Jaliens generalnie na plus, jeśli chodzi o jego ustawienie się w oczekiwaniu na podanie, ale też mnie nie zachwycił.
Parę słów odnośnie kibiców bo przekonałem się, że Arka poza paroma przyśpiewkami obrażającymi Wisłę i Lechię raczej zbyt bogatym repertuarem się poszczycić nie może. Natomiast przejęcie inicjatywy przez Wiślaków po strzelonej bramce i momentalne zamilknięcie Arkowców - bezcenne

.