Gwiaździsty napisał(a):
|
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
|
Takie realia nie tylko narzuca gw, więc stonuj z ciśnieniem i nie przenoś wszystkiego z tematu politycznego.
snyrting napisał(a):

|
No, no tylko się kolego nie zmocz z emocji...
|
Akurat on ma rację. Widać, że z wyjazdami na Wisłę masz mało wspólnego.
grogoriogreg napisał(a):
Czy ja napisałem, że SKWK jeździ z maczetami? Nie, więc nie wkładaj do moich ust słów, których nie powiedziałem.
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ...
Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów.
Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach 
P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili)
|
PvD zapytał czy ty uważasz, że SKWK jeździ z maczetami. On nie napisał że ty tak twierdzisz. Zanim zarzucisz komuś brak czytania ze zrozumieniem, sam najpierw przeczytaj kilka razy post.
Gdyby na stadionie nie było fanatyków, którzy również biją się za swój klub to chodziłbyś z szalikiem w majtach jadąc z osiedla. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z rywalem zza miedzy. Wolę szkodzić wizerunkowi polskiego kibica, niż dopuścić, żeby ktoś obrażał klub, który kocham, nie wpuścił mnie na stadion bo ma taki kaprys, lub przez bzdurny przepis, który wprowadził jakiś niedojeb.
Odnośnie Basałaja, szybciej mówi niż myśli.