Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 08:59
raindog napisał(a):Wyświetl post
No właśnie moim zdaniem nie dał sobą manipulować.
no wlasnie, twoim zdaniem, a zdaniem innych dał,
(......)

Cytat:
Do czego zmierzam. Mam wrażenie, że najzwyczajniej robi się z igły widły. Co gorsza, artykuł, który dla większości przeszedłby bez echa, staje się niby manifestem nienawiści do klubu. Jak dla mnie to szukanie problemów na siłę - pewnego rodzaju schizofrenia.
fragment wywiadu dotyczył SKWK, podjęto na siłę próbę oczernienie SKWK, więc chyba SKWK miało prawo się ustosunkowac do tego?! Zapewniając transport kibicom na mecz Wisły, ktoś ma byc bezpodstawnie posądzany o rasizm i antysemityzm, a prezes Wisły nie protestuje?! No bez jaj! Mało tego zwykły Kowalski nie będzie się zastanawiał czy SKWK tylko że kibice Wisły tak się zachowali, a prezes Basałaj dając się podpuścic szmaciarzom zaklepuje tezy postawione przez pismaków.

To tak jakby firma wynajmująca samochody została oskarżona o spowodowanie wypadku bo j auto wypożyczyła Kowalskiemu.
Nie wydaje mi się abyś był zadowolony z tego , że publicznie odpowiadasz za coś za co nie powinieneś.
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 09:14.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując