Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 03:25
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
PS
Melikson technicznie świetny, chętny do gry ale jak pisał jova - ile miał podań otwierających? Dopiero musi pokazać że poza techniką (jak na polską ligę wybitną) jest prawdziwym reżyserem gry. Mam nadzieje że tak będzie
Może 'ostatnich podań' nie miał tak wiele, ale podań przełomowych, po których następowało lub mogło nastąpić 'ostatnie podanie' zaliczył kilka. Do tego dużo udanych dryblingów, parę ładnych crossów i wywalczonych rzutów wolnych. W pierwszej połowie zagrał świetnie, w drugiej trochę słabiej. Szczerze powiedziawszy jakby na tym poziomie miałby grać co tydzień bym się nie obraził A jeśli potrafi jeszcze więcej to nie mogę się doczekać

Mały dzisiaj w kratkę, ale on tak zawsze No i w końcu zrobił swoje Potrafi być denerwujący z tym, że prawie za każdym razem idzie na przebój, ale dzięki temu zawsze raz lub dwa razy na mecz mu to wyjdzie i jest okazja bramkowa.

Kirm mnie dziś nie przekonał, o ile świetnie się ustawiał, to często tą swoją wyjściową pozycję psuł czy to słabym crossem czy spowolnieniem całej akcji.

Wilk świetnie w destrukcji. Myślę, że rośnie nam nowy Sobol

Genkov zagrał poprawnie, tylko, że był mało widoczny. Mimo wszystko parę zagrań pokazywało jego możliwości, a sam Maskaant mówił, że jego gra stała pod znakiem zapytania - także rozgrzeszam i czekam na więcej.

Sivakov - parę niezłych przechwytów ale poza tym zupełnie niewidoczny i do tego jedna fatalna strata pod własnym polem karnym na początku meczu.

W obronie nie było już tak wesoło, Q i Chavez grali w kratkę i bardzo udane zagrania przeplatali takimi, że włos się jeżył na głowie. Nie wiem, może to kwestia tego, że przyzwyczaiłem się do Marcepana i Głowackiego?;p W każdym bądź razie, jak to w obronie, z meczu na mecz powinno być lepiej.

Cikosz też nie zachwycał, ale wynagrodził to asystą do Małeckiego w końcówce

Paljic najsłabiej.

Pereiko - bardzo pewny i spokojny . Bez wpadek.
Odpowiedz cytując