Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 00:51
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
nie było cicho, jak się sędzia pomylił na korzyść śledzi słychać było gromkie sędzia ....
dodatkowo kilka razy Wisełka rządzi w Krakowie etc

Pożycz markowe słuchafony od Westersyla
Dzięki, widocznie byłem tak pochłonięty tym co dzieje się na boisku, że nie słyszałem przyśpiewek naszych kibiców I dodatkowo dałem się nabrać na okrzyki przeciwników
Nie zrozumcie mnie źle. Wiem, że wielu uważa, że jak mnie nie było na meczu, to nie powininienem brać głosu w tej sprawie, ale dziwiło mnie to, że jak ktoś miał mozliwość wyjazdu i z tego skorzystał, to siedział cicho. Powininni dać z siebie wszystko. Mimo przewagi kibiców gospodarzy, trzeba wspierać naszych przez cały mecz, zwłaszcza w takich warunkach... Bo oglądać mecz to mozna w domu przed TV...
No, ale widocznie sie myliłem. Także szacun dla naszych kiboli Ze słuchawkami kiedyś spróbuję

nicolas napisał(a):Wyświetl post
Krim to drewno, od dawna tak sądzę.
Jedno pytanie?
Mały ma dwie nogi?
Tak, Mały dobrze operuje obydwiema nogami. Podobnie jak Kirm, który nie jest drewnem. No może trochę przy takim Małym (Silnym) i Melixie odstaje, ale po prostu ma taki styl. Trochę dziwnie biega i się kiwa, taki jest przygarbiony, ale coś tam potrafi. Parę razy zakręcił obrońcami
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.02.2011 o godz. 00:56.
Odpowiedz cytując