Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 22:48
To i Ja dorzuce cos od siebie.

Mecz tak jak wiekszosc przewidywala mega ciezki na trudnym terenie wiec wynik i 3pkt bardzo ciesza. Mnie osobiscie gra nowych sie podobala i mimo iz faktycznie Sivakov troche slabiej od innych zagral to kilka razy jednak tez pokazal ze za chwile moze byc dobrym wzmocnieniem. Bramkarz chwyta i to pewnie bez podpalania i o to chodzi. Jaliens na poczatku troche jezdzil po murawie ale im dalej w mecz tym lepiej. Genkov mimo iz nie strzelil bramki to bardzo fajnie walczy w gorze o pilki i ladnie sie zastawia, bedzie wzmocnieniem. No i Melikson, tu sie balem ze moze spalic te NAsze ochy iachy a tymczasem na szczescie sie okazalo ze to moze byc prawdziwa bomba, bardzo dobry mecz i duzy potencjal co cieszy, oby tak dalej!

Sama gra Wisly jeszcze nie zachwyca w pelni ale juz widac ze jest pomysl na gre, sa wykonawcy i zawodnicy wiedza co, gdzie i jak maja grac. Na dzisiaj uwazam jednak ze duzym minusem Naszym jest wyprowadzenie pilki przez srodkowych graczy. Czasami pilka do przodu na pale lub paniczne wybijanie. To trzeba na pewno poprawic (zeby nie bylo, wiem ze murawa tez swoje robila w tym meczu).

Generalnie duzo optymizmu na przyszlosc dal dzisiejszy mecz!
Odpowiedz cytując