Wyświetl pojedynczy post
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 22:33
Pozwolę sobie na swoje opinie na temat nowych zawodników bo o "starych" nie trzeba pisać bo spisali się nieźle.... Małecki się wybijał z pośród nich oczywiście i ta piękna bramka.
Sivakov - według mnie najsłabszy zawodnik z nowych piłkarzy. Ale nie tylko ogólnie wydaje mi się, że zagrał najgorzej z pośród wszystkich.
Pareiko - nie da się za bardzo opisać, ponieważ nie miał za dużo okazji się wykazać. Jeden błąd i jedna dobra interwencja ogólnie oceniam dobrze. Myślę, że będzie to bramkarz nr 1 !
Genkov - Podobnie jak Pareiko wypadł nieźle ale i bez fajerwerków, na plus karny którego sędzia nie podyktował.
Jiliens - dobrze zagrał w obronie, myślę, że będzie duży pożytek z niego. To naprawdę solidny obrońca coś w stylu Clebera jak przyszedł po raz pierwszy.
Melikson - chyba nie trzeba mówić. Klasa sama w sobie! Najlepszy z Małeckim gracz na boisku. Podobało mi się u niego to, że nie bał się brać na siebie ciężaru gry. Brał piłę i zapieprzał do przodu. Poza tym dobry technicznie. Świetny transfer!
Ogólnie dobrze, że wygrana bo liczą się punkty w walce o mistrzostwo. Legia straciła punkty, więc wszystko się dobrze potoczyło.
WSZYSCY NA PODBESKIDZIE !!!
Ostatnio edytowane przez NHwiernyTS : 25.02.2011 o godz. 22:35.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując