Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 22:24
Zagraliśmy dobre spotkanie. Szczególnie podobała mi się nasza gra w pierwszej połowie kiedy to fajnie rozgrywaliśmy między sobą piłkę, stwarzaliśmy sobie sytuacje jednak brakowało trochę skuteczności.

Powinniśmy też dostać rzut karny za faul na Genkovie

A to moje oceny za ten mecz
Pareiko - 8 - miał trochę roboty w tym meczu, ale za każdym razem pewnie łapał piłkę. Jeden z najlepszych piłkarzy na boisku.
Cikos - 7 - bardzo się starał przeprowadził kilka fajnych akcji w ofensywie i zagrał poprawnie w defensywie. Duży plus dla niego za ten mecz.
Chavez - 6 - Przyszło mu grać w trudnych warunkach, w których wcześniej raczej nie zdarzało mu się grać. Rozegrał trochę chaotyczne spotkanie.
Jaliens - 8 - bardzo pewny w defensywie. Pokazał, że kawał z niego dobrego stopera. Imponował przede wszystkim spokojem i wślizgami.
Paljic - 6,5 w kilku sytuacjach nie dobrze ustawiał się w defensywie stąd nie tak wysoka nota. W ofensywie całkiem nieźle jednak nie wychodziły mu trochę dośrodkowania.
Cezary Wilk - 8 - można powiedzieć, że godnie zastąpił Sobolewskiego i Wisła będzie miała z niego dużo pożytku. Pewny w destrukcji za co wielki plus.
Sivakov - 7- bez rewelacji. Jednak miał kilka fajnych podań oraz efektywnych dryblingów.
Maor Melikson - 8 - pierwsza połowa świetna w jego wykonaniu. Imponował kapitalnym dryblingiem i szybkością, kilka fajnych rozegrań akcji. Jego transfer może być strzałem w dziesiątkę.
Patryk Małecki - 7,5 - bramka na wagę zwycięstwa jednak wcześniej kilka niepotrzebnych dryblingów i strat...
Genkov - 6.8 - powinien zostać odgwizdany rzut karny na nim na początku spotkania bardzo się starał i wygrywał pojedynki w powietrzu. Jednak w tym meczu trochę niewidoczny poprzez brak dobrych piłek od skrzydłowych, środkowych pomocników.
Odpowiedz cytując