Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 13:32
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Hmm bo Murawski jeszcze zadnego meczu w lidze nie zagrał
A w zeszłej rundzie zlewali lige bo promocja była w pucharach
Teraz sie skonczyła to raz na tydzien siłe wykrzesza, skupia na lidze i sie w gore odbija
Ja nie twierdze ze zdobeda mistrza ale to co napisales w poprzednim poscie to przesada
Zreszta cytujac klasyka, boisko wszystko zweryfikuje
Wolałbym zebyś ty miał racje ale w to nie wierze
Uwielbiam takie gadanie, odpuścili lige bo w pucharach była promocja. Myślisz że jak się gwiazdkom wtedy nie chciało to teraz jak ich Braga sprowadziła na ziemie się dziwnym trafem zachce? Ostatnimi laty dwa zespoły grały długo w pucharach.
1. Lech dwa lata temu - dopóki grali w pucharach to byli liderem, potem mistrzem została Wisła
2. Wisła cztery lata temu - dopóki graliśmy w pucharach to byliśmy w czubie tabeli (momentami nawet liderem), a skończyliśmy na 8 miejscu.

To jest to sławetne "skupią się na lidze"? Kolejny frazes wymyślony przez pismaków po "brakuje nam świeżości" i innych tego typu wynalazkach.
Szczególnie że ich zapewnienia o "braniu od teraz ligi na serio" słysze od 5 kolejek, a zarzekanie się że "gramy o puchar polski bo to najprostsza droga do pucharów" to czytałem dziesiątki razy.
I ostatnie, z Bragą też grali tak słabo bo "zlewali"?

Już nie wspominając, że w podobnych do nas ligach jakoś nikomu nie przeszkadza gra na trzech frontach.
Sparta - wicelider w czeskiej, Zilina - lider w Słowackiej, Partizan - lider w serbskiej, Dinamo - lider w chorwackiej, Hajduk - wicelider w chorwackiej, BATE - mistrz Białorusi.

PS. Pewnie po paru kolejkach jak nie będzie szło Lechowi to dowiemy się, że "szykowaliśmy szczyt formy na pojedynki z Bragą".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.02.2011 o godz. 13:39.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując