Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 00:41
Nie wiem czy jest sens oceniac w tej chwili kogokolwiek. Nie wiem czy bedzie tez sens oceniac po tej czy po nastepnej kolejce.

Lech teraz ma bardzo wazny mecz PP i jesli ten mecz wtopi to o puchary moze byc naprawde ciezko.
Tabela sie splaszczyla, ale watpie by kazda z czolowych w tej chwili druzyn gubila notorycznie punkty.

Znajac specyfike naszej ligi, profesionalizm pilkarzy i kunszt trenerski nie spodziewam sie w tej rundzie wielkiej walki 2 druzyn o MP.

Czuje ze juz jutro zobaczymy obraz kopania sie po czole...
Kazdy z kazdym wygrac moze, mistrz bedzie mial cienki bilans jak na mistrza kraju i w ogole bedzie jak co roku

Nie chce nawet myslec co bedzie sie dzialo jak jutro padna np dwa remisy Zacznie sie typowa dla "forumowych specjalistow" akcja pod kryptonimem "Wyp***".

Co do Bakero - Za ustawienie Stilica w ataku, taktyka a'la wczesny ( terazniejszy ? ) Skorza czyli dzida i moze cos wpadnie, totalne eksperymenty ze skladem ( zmiany pozycji, rotacja jak w sztafecie itp ), wystawiam mu juz dzisiaj ocene NIEDOSTATECZNA.
Im dluzej bedzie w Lechu tym lepiej. Fakt, pilkarzem byl swietnym, ale Boniek tez byl i co ? I nic.

PS: Janusz Gol zrezygnowal z 2 pensji by grac juz teraz w Legii Normalnie sie wzruszylem.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując