Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 00:38
Wcześniej obiła mi się o uszy kwota 800k Euro + % z następnego transferu dla Suboticy. Ale ok, niech wam będzie. Szczerze dziękuje za docenienie mojego geniuszu i idąc za ciosem uraczę Cię fla jeszcze jedną jegoż właśnie próbką - Ubiparip to niewypał. Są tacy zawodnicy, których można ocenić od razu i stwierdzić, że nic z nich nie będzie - taki był Christov, Beto, Ouadja, Wyn Belotte, Ivan Trabalik etc, etc. I taki właśnie jest Ubiparip. Nie wiem co, ale widziałem trochę jego gry w dwóch meczach z Bragą i wiem, że jest słaby. Możecie mnie odsądzić od czci i wiary jak okaże się inaczej, ale szczerze w to wątpie.

Co do siły składu Amiczki - nie przesadzajmy. Bramka - sami dziś widzieliśmy. Środek obrony - myślący o zakończeniu kariery 36 letni Bosacki i płaczek Arboleda. Boki - bezmózgi Kikut i chyba jeszcze bardziej bezmózgi Gancarczyk, stosujący zawsze tą samą taktykę - JEEEB i do przodu. Środek pola - podstarzali Djurdjević z Injaciem, wolny Kriwiec i Murawski z 5 kilogramową nadwagą, grający w reprezentacji za zasługi, których poza golem z Austria tak naprawdę nigdy nie miał. Jest kreatywny Stilić w środku pola - wiadomo na plus. Ale atak ? Słabizna. Rudnevs - IMHO nie strzeli więcej niż 5 goli w rundzie. Technicznie mega surowy, fizycznie oczywiście dobry, ale bez fajerwerków. Nigdy nie rozumiałem ochów i achów nad jego grą. Do tego trener bez pojęcia o taktyce, hazardzista i pośmiewisko w Hiszpanii. Oni mogą nam zagrozić w walce o mistrza? Bez jaj.

Dobrze mówił Maaskant - tylko My, Legia i Jaga się będzie liczyć. Amiczka - walka o utrzymanie. Swego zdania nie zmienię.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując