Kowalski napisał(a):

|
Zapytam jeszcze raz bo chyba nie zrozumiałeś . Jaka to przyczyna jest w pierwszym linku do tego co jest w dwóch pozostałych? Piszesz kolego spiskowe teorie z d..y wzięte podając jako źródła jakieś wypociny anonima na forum internetowym i informacje o usunięciu informacji o tytule hrabiowskim. Tej ostatniej chyba zresztą też nie zrozumiałeś bo przyczyna usunięcia jest w informacji o ustaleniach Minakowskiego podana. Podaj do pierwszej informacji o dziadku i ojcu Komorowskiego źródła (jeśli oczywiście rozumiesz co znaczy to słowo. Jak nie to tłumaczę - jakiś dokument, opracowanie w poważnej historycznej pracy. Nie cytuj kolego stronek internetowych ani forów ogólnopolskich).
|
Raz panie Kowalski (może Komorowski

) to nie jesteśmy kolegami. Dwa - wkleiłem linki tak dla ciekawostki- bez komentarza. Dokładnie takie same ciekawostki jak jakiś czas temu pojawiały sie w kwestii Ozjasza Szechtera -ojca Adama Michnika, kapowania na przyjaciół przez Niesiolowskiego czy Bolka vel Walęsy. W każdym z tych przypadków pojawiali się tacy Kowalscy którzy na sama myśl że ich idole są o takie czyny podejrzewali dostawali białej gorączki i uważali że jest to zbrodnia i to bez przedawnienia - nie jak jakiś tam Katyń...
Otóż wyjaśniam ci jak można zinterpretować te linki i te sytuacje. w sumie nie chciałem tego robic ale cóż.Nalegasz.
1.Link pierwszy podaje że dziadek Komorowskiego jest bękartem Branieckiego - człowiekiem sowietów,a jako że Bronek pała niesamowitą wręcz miłościa do ZSRR upsss.. Rosji oraz kochanego przez niego WSI związek nasuwa się sam.Choć może być nieprawdą.Tak? 2.Pozostale linki informują że Związek Szlachty Polskiej - ma problem z herbem Korczak i że Bronek usuwa tą wiadomośc mimo że tak z nią hasał przez lata. Cóż jak nie widzisz jakie mogą być związki pomiedzy nimi ( nie mówie że są) to nic na to nie poradzę- i nieważne kto pisał w pierwszym linku - to tylko forum (nie sąd) które jest dla ciebie tak niewiarygodne a sam na nim piszesz i dyskutujesz (są tacy co Cenckiewicza i Gontarczyka nazywali niedouczonymi,niewiarygodnymi prostakami -co prawda to nie przekupki z Kleparza ale myślę coś byś wymyślił gdyby to byli oni)