Kocur napisał(a):

1q2
Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję - ale na pewno nie na żadnego z nieudaczników, którzy mając totalne poparcie sejmu, prezydenta i senatu mówiąc krótko gówno robią.
|
Nie odpowiedziałeś na pytanie ale z kontekstu wyłania się jedynie Pis.Twoje prawo, jednak jesteś za dużym wyjadaczem by krus wypominać. - Wiesz dobrze że mamy ustrój parlamentarny i tak na prawdę .... z senatem i .... z prezydentem.Akurat Krus to PO by bez zająknięcia obcięła bo to zupełnie nie jej elektorat, ale nie może - oczywista oczywistość=koalicjant bez którego by nie było rządu się nie wpierdala ale ta kwestia to dla nich sprawa życia lub śmierci.
Słynne OFE -ok można by nie dokonywać zmian ale kasę trza jakoś zdobyć.Szał ostatnio robi 'Balcerek' ale jaki on ma przepis? - Odwalić się od OFE ale pociąć po wszystkim - Świetna sprawa jak się jest samozwańczym obrońcą ale totalne sepuku jeśli chodzi o rządzenie
Zrozum że żyjemy w czasach autentycznego kryzysu,to nie jest jakaś śmieszna gadka tylko fakt, zobacz jak inne kraje na to reagują.Moim zdaniem działania rządu na dziś są zdecydowanie pro społeczne - ja się boję zupełnie czegoś innego, że właśnie taka próba przejścia przez to, spowoduje że padniemy i za rok/dwa nie będzie problemem że podnieśli minimalnie podatki/kombinowali z ofe, tylko to że nie ujebali w znaczący sposób wydatków.
ps. bo nie odniosłem się w sumie do meritum - Tak - państwo powinno być jak przedsiębiorstwo ale nigdzie tak nie masz że co 4 lata szefa wybiera każdy pracownik włącznie z babcią klozetową.Niestety.To już pisałem wcześnie, to taki 'urok' demokracji
Arapaho napisał(a):

I pewnie dlatego p.o. prezydenta RP – Bronisław Komorowski, w ciągu pierwszych godzin po katastrofie smoleńskiej, dopilnował aby utajniony aneks do raportu o WSI przechowywany w pałacu prezydenckim
- znalazł się w jego rekach.
|
puk puk....a co ma ten słynny raport wspólnego z Bronkiem.Przecież on był utajniony znacznie wcześniej - jeśli mnie pamięć nie myli(a jeśli myli to przepraszam) przez samego L.K.W sumie Lechowi się nie dziwię bo Antonii to jest autentycznie Deniken 21 wieku = obaj ponoć dla idei działają